2024-01-23
✨✨銅鑼灣新開的樓上酒吧餐廳,為你帶來一個愜意、有氣氛的歡聚場所!✨✨呢間Sidekick Bar是啱啱先新開,好多打卡點。質素方面:酒水與美食都高品質!有好多唔同特色嘅自家雞尾酒,而每一款雞尾酒都是由調酒師精心調配而成。從清新的果味雞尾酒到濃郁的威士卡調配,每一口都好正,完全感受到唔同的風味與口感。一開頭以為BAR就得酒先係正,點知小食和美食都好正。無論是輕盈沙律、烤肉、海鮮料理,食得出食素高質,廚師煮得好味。另外,呢到完全係打卡熱點,裝潢設計充滿現代感,燈光柔和、音樂輕快。同朋友一齊飲杯野勁開心,或者下次另一半黎都會感受到浪漫嘅感覺,非常推薦!#新晉熱門打卡點 #高品質酒水美食 #創意雞尾酒 #精緻小食與美食 #舒適環境與氛圍 #知己聚會 #情侶約會 #不容錯過的好去處