2023-02-24 122 views
今日行經上環,見到新開左間西餐小店,個價錢又唔係貴,所以就入去食個quick lunchMenu選擇唔多,所以唔怕有選擇困難症,最後我點左個牛肉芝士三文治($88)再加$28套餐嗌埋個炸薯條同冷萃咖啡咖啡既酸味比較出,苦味比較少,好啱我呢D少飲齋啡既人如果唔飲咖啡既仲有冷泡茶選擇薯條係偏粗身果隻,上枱果陣仲係熱辣辣,外脆內軟,呢個相當高質三文治非常足料,肉既厚度仲厚過個面包面包烤到脆卜卜,入面餡料就非常juicy,所以整體配搭非常合適,口感亦都相當豐富,唯一缺點只係女士食的話可能冇咁雅觀整體而言,呢個價錢有呢個質素絕對係超值,大家如果行經附近不妨黎一試,支持下香港既高質小店

咖啡既酸味比較出,苦味比較少,好啱我呢D少飲齋啡既人
如果唔飲咖啡既仲有冷泡茶選擇

三文治非常足料,肉既厚度仲厚過個面包

2023-02-24
$128 (Lunch)