2019-08-15 769 views
今日去公司樓下的武吉士食午餐,一點呢d繁忙時間應該幾難找位,好好彩我地一去到就有位.海南雞飯套餐$68有油菜,有湯連飲品,其實在KCC呢個價錢都算唔系貴,重要有咁多野食,雞好滑,有d似屋企媽媽👩的味道咁,油飯香得來唔會太油,唔錯。冬陰功豬頸肉金邊粉+凍飲品 $58冬陰功湯味道偏重酸味,果人覺得唔夠辣及多左少少椰汁🥥,金邊粉同豬頸肉份量都幾弓多,特別果金邊粉食極都重有咁,整體都算👌🏻。焗星加坡咖喱雞扒飯 +熱飲 ☕️$52焗飯最緊要個汁要多,雞肉都好滑同入味,最鐘意果飯都幾多芝士,啱曬我呢d芝士控,我因減肥,所以將果炒飯底轉做白飯,整體都唔錯,可以再來食下。果杯奶茶☕️真系幾驚喜,荼味香濃,奶味香及滑,成果餐最正系果奶茶☕️,大家一定要來試下杯奶茶☕️

海南雞飯套餐$68

冬陰功豬頸肉金邊粉+凍飲品 $58