2014-05-09 1882 views
今日同男友黎赤柱行一行,見到呢間似洞穴既cafe幾得意,就入去試一試。落到去就聞到香噴噴既麵包味,款式聚多,尤其酥皮制既好吸引,不過我地冇試到,叫左個 $118 all day breakfast同一個芒果mousse cake,冇記錯好似$4x個all day breakfast好大份好豐富,牛角包五錯,不過因為五係剛出爐,冇脆口既感覺,都係希慎下面間既女味!煙肉非常好味,不得不贊,好香同好脆,正!仲有火腿都五錯,五咸,中和返味道濃既煙肉。個蕃茄都好好味,好新鮮多汁 其他既菇類同薯仔都好香好好味!太陽蛋有好重既奶香味,五知係咪加左牛奶呢!?食完都好飽,兩個人share都得,整體黎講五錯,好抵食!至於個蛋糕都好好味,外面既一層芒果醬配埋裡面既mousse cake好好味!不過五記得影相,個樣都好精緻,細細個,食完五會覺得好漏,小吃多滋味大概就係咁喇!下次黎要試下佢既danish tart, 見到有五同味,好吸引下!另外仲有好多沙律類,睇落都好新鮮!不過坐位五多,但好彩都五洗等位,其間見到好多外國人,大多都係買包同salad takeaway, 應該味道真係五錯呢!

2014-04-30
Type of Meal