2021-01-18 660 views
行經西灣河見呢間Cs’ Bakery門口排隊,八卦嘅心態之下去望下,見到啲蛋糕好靚,原來仲有意粉食同有咖啡飲,好想入去試吓,可惜已經買咗午餐,於是買兩件蛋糕返屋企試☺️中午時間蛋糕櫃只剩返三款,咁我就買咗Tiramisu同埋Starberry mousse cake啦!Tiramisu 嘅咖啡味同埋酒味都好香,未食之前都聞到,畢起試嘅時候就更加香濃,牙仔好鍾意食Tiramisu即刻俾佢秒殺左,咁我同老公就食另外一件啦,蛋糕mousse吾太甜,有入口即溶嘅感覺,我買佢其實係俾佢嘅外表吸引心心加粉紅,又靚又好味😆下次要去試吓意粉同咖啡☕️

下次要去試吓意粉同咖啡☕️