2008-03-17 16 views
三月十五日(星期六)同老公仔去完Physical做gym之後,肚仔有d餓,又未到dinna時候,咁就周圍搵下tea食啦!本身我地兩公婆都有好多idea,不過都係食少d會d,遲d又出trip!見到呢度有饅頭,老公好耐冇食過饅頭喇!而且其他都有好多野食担担麵呀,抄手呀...仲有豆漿飲都係15蚊!同埋17蚊!好抵都值得一試既!!我地叫左:1)蒸饅頭(4個),唔錯呀!好新鮮,即叫即蒸!加埋煉奶好食!2)紅油抄手(6隻)都好食,而且辣辣地加埋蒜容,好香口!而且個料都幾足,好味道仲有...個豆漿好攪笑,西餐既杯,得意老公仲同我cheers...tim^^以呢個價錢,真係抵食!我諗好快就可以試哂連城既tea架喇!!好野,可以同老公做gym喇!!!!一星期可以日日見面面!
三月十五日(星期六)

我地叫左:

以呢個價錢,真係抵食!

我諗好快就可以試哂連城既tea架喇!!

好野,可以同老公做gym喇!!!!一星期可以日日見面面!