2022-06-28 344 views
咁岩收工要過黃埔紅磡,所以一放工就叫定老公搵下黃埔有咩好野食最後老公揀左呢間,因為近黃埔地鐵站之外,佢仲係奇趣天地隔離!正話說我地6:30去到都差不多滿坐,再睇埋餐牌,真係想講,咁熱天氣,好想食番個冷麵先。所以同老公每人叫左一個冷麵同冷烏冬餐,再加小食炸物天婦羅真係即叫即炸!好食!不得不提,其實餐前小食 都好好味!我同老公都覺得可以再來食過,臨食完時,職員更主動問我地啲野食點,會唔會太少份量等等👍👍 服務態度一流!如果女仔叫一個冷烏冬餐,其實都真係比較多,同囡囡share就剛剛好😆最後埋單都係$210蚊,食物新鮮之餘,最緊要坐得舒服,臨走時7:15左右,門口已經有人排緊隊開心同有驚喜的一餐

。所以同老公每人叫左一個冷麵同冷烏冬餐,再加小食

開心同有驚喜的一餐

2022-06-27
$100 (Dinner)
  • 天婦羅冷烏冬