2015-12-11 726 views
揸車經過呢一間餐廳幾次, 被佢既高樓底吸引, 前一排fb group有人推介, 趁細仔尋日生日決定一試.比起隔離餐廳, 呢間既招牌的確唔起眼, 同埋燈光昏暗兼少人, 容易俾人覺得間野無開, 踏入門口果一刻都有D心大心細.幫兩個小朋友點左份兒童餐, 有湯, 主菜, 餐飲同甜品. 份量足夠兩個2-3歲小朋友食飽肚, 肉醬意粉用既蕃茄好鮮甜, 粟米落左牛油煮好香口, 阿仔食得好滿意, 收貨.我地三個大人揀左一份二人餐+一份set dinner餐湯略嫌淡味, 其他都有水準黑毛豬扒肉質好林, 沾埋D 汁話咁快已經俾我地掃清哂, 配菜既薯仔好正, 大仔食完猛指住要encore.虎蝦意粉用既白汁好香好開胃, 意粉煮到al dente, 由於我少食海鮮, 淨係食左隻虎蝦, OK 幾彈口.Set dinner 點左孜然燒春雞, 隻雞好入味, 味道幾特別不過我都係鐘意傳統煮法多D.最後上餐飲, 大大杯唔似得市面好多餐廳加勁多冰/細杯.食埋杯雪糕, 大滿足. 值得推介同埋再幫襯.

兒童餐
我地三個大人揀左一份二人餐+一份set dinner
餐湯略嫌淡味, 其他都有水準
西班牙黑毛豬鞍扒配香蜜糖蘋果醬
燒虎蝦海鮮香檳忌廉汁意粉

最後上餐飲, 大大杯唔似得市面好多餐廳加勁多冰/細杯.

食埋杯雪糕, 大滿足. 值得推介同埋再幫襯.
2015-12-10
$145 (Dinner)
Celebration
Birthday