2024-10-10
✨慢煮雞胸牛油果沙律🥗✨購自:Fifty.V (灣仔軒尼詩道55號地下1及2號舖)價錢:$105推薦度:8/10-灣仔軒尼詩道新開咗一間精品Cafe 橙色白色拱門設計🧡空間感十足 環境幾舒適✅ 坐喺窗邊位仲好適合打卡影相📸 店員親切友善 好值得加分💯 除咗主食之外 店舖仲有疏乎厘 芭菲等等嘅甜品🍨💚薄切慢煮雞胸口感嫩滑 唔會粗鞋✨再灑上黑椒調味 健康又好食😋 牛油果夠熟 味道幾香滑 特別欣賞佢嘅沙律菜夠爽脆 淋上柚子汁食落酸酸甜甜❤️ 高蛋白質之餘 又有飽腹感 非常推薦‼️💛-✨Yogurt Bowl 🥣 ✨推薦度:7.5/10-乳酪碗味道好豐富 入面有granola 藍莓🫐紅莓 🍓香蕉🍌等等☝🏻乳酪食落酸酸甜甜 口感濃稠 granola食落鬆脆✨配埋各種水果 有豐富嘅纖維 而底下就有士多啤梨果醬 撈埋一齊食 味道唔會單調❤️ 個人覺得果醬少返啲會更好✅-其他參考:✨Ice Infused tea ✨價錢:$50推薦度:8/10-✨手沖咖啡☕️ ✨價錢:$78推薦度:7.5/10
購自:Fifty.V
(灣仔軒尼詩道55號地下1及2號舖)
價錢:$105
推薦度:8/10