2021-08-19 180 views
2021年8月18日 晴今晚去中環個戲院睇戲, 樓下就係一間食burger ge 快餐店。 餐包左一份配菜, 但冇包野飲的, 所以如果想飲野就要再加錢。湯 $22, 係好濃ge 羅宋湯, 入面有大量料: 牛肉, 薯仔, 洋蔥, 紅青椒, 超濃味 凍檸茶 $18, 本身冇糖, 要自己拎糖漿Bacan Bomb Burger 配手工薯片 $98, 上面個椒唔辣的, 少少酸酸地。面包烤到有d 脆邊, 好香牛油味, 食落都鬆軟。至於個牛, 個味比包個牛油香搶左, 而家唔夠多肉汁, 但又唔係乾。個汁好香好食, 食落唔會好膩 另外個手工薯片超好食偏硬身但好脆, 味道唔會好咸, 再配佢個醬(覺得似燒烤味乳酪醬)食到停唔到口Aussie Ribs 配烤雜菜 $98, Ribs 個醬超香, 肉質好淋, 烤得好夠入曬味, 正烤雜菜都好好食, 會部都烤到好淋, 好香好食食飽飽上兩層就到戲院超方便, 爽
2021年8月18日 晴

凍檸茶 $18, 本身冇糖, 要自己拎糖漿

另外個手工薯片超好食

烤雜菜都好好食, 會部都烤到好淋, 好香好食

食飽飽上兩層就到戲院超方便, 爽
2021-08-18
$100 (Dinner)
  • Aussie Ribs
  • 手工薯片