2019-09-04 93 views
放工好攰唔想煮飯🙈同老公去屋企附近搵野食!行過荃灣寶石大廈見到間西餐!俾佢$10隻生蠔既廣告牌吸引左入去😆主要晚餐有2款set menu! 一個高級版一個平民版🤣每個set都可以加一打生蠔😎Set menu跟餐湯同蒜蓉包🥳食正餐前先上生蠔🤗望落生蠔都幾肥美!呢個價錢當然唔會expect 食好高級好鮮甜既生蠔啦!但佢絕對值甚至比$10更好味!雖然都有腥味但啲海水味都cover 到!加多啲檸檬🍋更正!我地叫左個焗豬扒飯!佢地用不銹鋼上碟!都幾熱下!大家食要小心!茄味濃郁!不過略嫌啲飯有少少濕 不過整體都好好味!🤤我地清曬全碟🤩然後叫左個香濃牛肉pizza! 認真呢個好好味好有驚喜!🤩可能平時好少食pizza加牛肉既配搭😊佢係好薄身好脆果隻pizza 所以唔會太濟😇牛肉味同芝士味都好香!讚!我地仲加左錢要特飲!一杯咸柑桔下火!同埋一杯檸七😎

主要晚餐有2款set menu! 一個高級版一個平民版🤣
每個set都可以加一打生蠔😎

Set menu跟餐湯同蒜蓉包🥳

食正餐前先上生蠔🤗望落生蠔都幾肥美!
呢個價錢當然唔會expect 食好高級好鮮甜既生蠔啦!

然後叫左個香濃牛肉pizza! 認真呢個好好味好有驚喜!🤩
可能平時好少食pizza加牛肉既配搭😊
佢係好薄身好脆果隻pizza 所以唔會太濟😇
牛肉味同芝士味都好香!讚!

我地仲加左錢要特飲!一杯咸柑桔下火!同埋一杯檸七😎