今次講下香港本土鐵板燒品牌-板上。😁 ⁣⁣黑豚漢堡。脆薯皇 ($62) [好味度:7/10]⁣一嚟就係見到一個超大嘅burger,成我手掌咁大呀。🖐️ 而且一咬落去佢係d汁係流曬出嚟。😚 我覺得佢嘅配料係做得仲好過主角豚肉㗎,因為佢嗰啲生菜番茄全部都好清新好fresh,同埋份量啱啱。🤩 好很正係個芝士,熔咗之後,勁重芝士味呀!😋 反而佢個肉呢就唔夠肉味,亦都係比較鞋啦,同埋肉汁都冇鎖好,分量都唔夠多,失色非常。😫 本身食完個包已經好飽,仲要送埋啲入面充滿好飽滿薯仔肉脆薯皇,真係飽上加飽,但係咁脆又唔捨得唔食。😅 ⁣⁣板上(深水埗)⁣⁣其他評分⁣⁣⁣⁣靚靚度(7/10)⁣⁣⁣⁣性價比(8/10)⁣⁣⁣⁣回頭度(9/10)⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#頹飲頹食 #板上 #鐵板燒 #本土 #griddletop #teppanyaki
今次講下香港本土鐵板燒品牌-板上。😁 ⁣

黑豚漢堡。脆薯皇 ($62) [好味度:7/10]⁣

板上(深水埗)⁣⁣