4 day(s) ago 0 views
放工早左完成project,同事帶我去食個飯,唔錯呀🥳🍝盛宴蟹黃鱈場蟹肉意粉:呢個時節就係食蟹嘅好時節嚕🦀條條意粉好多蟹黃鱈場蟹肉🍝啖啖都充滿住濃郁嘅蟹黃味道🤤🍔焦糖洋蔥烏取和牛漢堡配薯條:好喜歡食日本嘅和牛漢堡🐃煎完個和諧牛漢堡一樣咁多汁呀💯側邊仲放左一堆超香脆嘅薯條添🍟好味道👅🥗和風北海道松葉蟹肉沙律:有多松葉蟹肉呀✅撈埋佢地一齊食真係超幸福呢🥳🍮金時甜薯焦糖布甸盛合:賣相靚到好似一幅畫🍁除咗滑嘟嘟嘅布旬之外😍仲有原粒栗子添🌰🍹秋茗柿橘沙冰:時令飲品🍁好啱呢個乾燥嘅時候飲呀☘️柿橘做成沙𣲙🍊真材實料✔️係真實嘅清甜味呀🥳和🥛紅豆牛乳:紅豆控必點呢個紅豆牛乳🫘紅豆夠林👍配埋牛乳就啱啱好啦😍
放工早左完成project,同事帶我去食個飯,唔錯呀🥳