2022-07-09
見某kol介紹呢間素食餐廳,就特登搵日黎幫襯下呢度有好多懷舊裝飾,見到會忍唔住想打卡~不過坐位有啲迫,感覺有啲嘥咗啲佈置不得不讚其中一位南亞裔面孔既員工,佢廣東話好流利,服務態度又好,但唔知點解全個餐廳咁多張台,得佢一個員工落單...見佢忙到冇停手又冇人幫佢,但佢又真係記到每台客既需要架喎,例:俾幾杯水,呢啲最易會漏既佢又會記得 ,希望餐廳呢方面可以改善下啦食物呢,最驚喜係北京烤鴨,成個配搭好match,食完覺得份量太細好唔夠喉啊個咖哩都做得好出色,好重椰香,又係食完覺得唔夠喉手撕雞都推介,想真度幾高,完全唔覺自己食緊素,而且唔會好似傳統嗰啲雞粉粉皮好“章口“好漏,呢個食落好清新開胃至於漢堡包...就有少少失望,一黎醬汁太多,搞到個包淋晒,二黎寫素牛肉漢堡,但冇乜牛肉既口感不過整體而言,都值得黎試下,包你對素食改觀
個咖哩都做得好出色,好重椰香,又係食完覺得唔夠喉
不過整體而言,都值得黎試下,包你對素食改觀