2022-01-03 250 views
呢間係同街 新森林焗の專門店 搬過嚟兼改咗名新森林我未幫襯過呢間我見裝修唔錯,所以即管試吓暫時幫襯過3次早餐分別係2021年12月31日2022年1月1日同1月3日整體都好滿意但聽講人手係以前細鋪新森林舊員工人數冇變,但去到呢間新嘅大鋪就變咗唔夠人手見佢哋都非常忙,但態度仍ok就算佢哋態度唔ok,我絕對可以體諒第一次我係食呢個,整體都好好,好夠熱,驚喜有個吞拿魚醬脆豬,完全無需要另外加錢,同牛油脆豬係一樣價錢第二次去食呢個魚柳煎蛋,又係非常好食,夠熱,亦唔會太油第三次食呢個巴西牛肉眼扒腸仔煎蛋,牛扒就麻麻喇,因為有啲硼砂「嗱」過嘅味道熱奶茶味道都OK頭兩次去因為咖啡機出問題飲唔到咖啡,第三次去就飲到,係即磨咖啡,味道唔錯我明白用紙杯可能係因為節省洗杯嘅costs,但係個隔熱紙套我覺得非常唔環保,呢個可以省卻,我曾經試過拎走個紙套俾返佢哋,但係可能因為衛生嘅問題佢哋都係揼咗希望森森食堂能夠請多幾個人手,因為真係見到啲員工好辛苦,但佢哋都保持良好嘅態度,我仲同佢哋講「辛苦晒」,另值得一讚嘅係(早餐時段)廚房出餐算係快,有次我坐緊出餐位置,我見坐滿食客,仲預咗等好耐添,見佢哋真係好快手快腳,
呢間係同街 新森林焗の專門店 搬過嚟兼改咗名
新森林我未幫襯過
呢間我見裝修唔錯,所以即管試吓
暫時幫襯過3次早餐
分別係2021年12月31日
2022年1月1日同1月3日
整體都好滿意
但聽講人手係以前細鋪新森林舊員工
人數冇變,但去到呢間新嘅大鋪就變咗唔夠人手
見佢哋都非常忙,但態度仍ok
就算佢哋態度唔ok,我絕對可以體諒

魚柳煎蛋

第二次去食呢個魚柳煎蛋,又係非常好食,夠熱,亦唔會太油

牛扒煎蛋腸仔

熱奶茶

熱奶茶味道都OK

即磨咖啡

希望森森食堂能夠請多幾個人手,因為真係見到啲員工好辛苦,但佢哋都保持良好嘅態度,我仲同佢哋講「辛苦晒」,另值得一讚嘅係(早餐時段)廚房出餐算係快,有次我坐緊出餐位置,我見坐滿食客,仲預咗等好耐添,見佢哋真係好快手快腳,好快就有得食。 其他時段因為我未去過,所以唔知道情況

早餐價錢整體都唔算貴,呢間未來會係我嘅早餐飯堂

魚柳煎蛋
即磨咖啡