2024-05-12
#港女覓食到旺角呢間餐廳好近旺角地鐵站E1出口,一行出係上樓就係架啦😊餐廳闊落,而且點餐後上菜速度都好快,好少出現漏單情況呢。✨ 經典三重新鮮刺身江洋盛宴 $258有77款食物比你點😋有幾款我覺得一定要點黎食嘅🤩御泰之味冷鮑魚:泰式辣汁夠惹味,鮑魚爽口彈牙竹笙瑤柱蟹肉羹:好似碗仔翅咁,清清地入面幾足料架蒜蓉燒生蠔:熱辣辣上枱,蠔肉爽甜刺生拼盤:新鮮無雪味,仲要厚切添~西京比目魚:魚油很香,魚肉嫩滑。芝麻雞翼、鹽燒牛舌、鹽燒雞軟骨、鹽燒雞翼呢D小食都唔可以錯過🤤依加仲有期間限定嘅馬來西亞榴槤食添!鍾意食榴槤嘅你一定唔可以錯過😍佢有烤榴槤食落嘅感覺就好似榴槤糕嘅感覺。亦都有無烤嘅榴槤,食落去勁香甜,榴槤肉質細滑。食多幾舊就回本了😙飲品仲有最近新出嘅無糖檸檬茶比你揀~啤酒汽水檸檬茶飲品應有盡有,實有一款啱你心水😆餐廳亦都有清酒供應。甜品就以雪糕為主,有Häagen-Dazs雪糕、雀巢甜筒、仲有幾款雪條比你揀😌✨總結味道:🌕🌕🌕🌕🌑份量:🌕🌕🌕🌑🌑服務:🌕🌕🌕🌕🌑質素:🌕🌕🌕🌕🌑🍴御滿屋日本料理 (旺角)📍旺角彌敦道655號胡社生行1樓::::::::୨୧::::::::୨୧::::::::୨
#港女覓食到旺角
✨ 經典三重新鮮刺身江洋盛宴 $258
有77款食物比你點😋
有幾款我覺得一定要點黎食嘅🤩
御泰之味冷鮑魚:泰式辣汁夠惹味,鮑魚爽口彈牙
竹笙瑤柱蟹肉羹:好似碗仔翅咁,清清地入面幾足料架
蒜蓉燒生蠔:熱辣辣上枱,蠔肉爽甜
刺生拼盤:新鮮無雪味,仲要厚切添~
西京比目魚:魚油很香,魚肉嫩滑。
✨總結
味道:🌕🌕🌕🌕🌑
份量:🌕🌕🌕🌑🌑
服務:🌕🌕🌕🌕🌑
質素:🌕🌕🌕🌕🌑
🍴御滿屋日本料理 (旺角)
📍旺角彌敦道655號胡社生行1樓
::::::::୨୧::::::::୨୧::::::::୨୧:::::::::୨୧:::::::::
#hkfoodie#eat#gathering
#food #foodphotography #foodblogger #foodstagram #instafood #hkfood #foodpics #photooftheday #foodie #foodlover#foodholiceatdiary #foodielife#旺角放題