2015-07-07 3798 views
前一刻食完afternoon tea,路經呢度見冇咩人等位,覺得機不可失,就走上去繼續食啦~入座,落單都係由oppa一手搞點,雖然英文講得一般,但好有禮貌,加番啲分俾佢。食物好快就到,第一道菜係年糕,味道同好一般,同任何一間韓式餐廳煮的年糕一樣味。較有驚喜的是這個撈麵,麵質煙un,辣醬帶有甜味,超好味,很快就把這碟麵ko了有點令人失望的韓式冰,冇幾耐之前係韓國食過韓冰,所以對呢間嘅冰抱有太大期望,首先是份量很小,啲配料擺得好求其,流曬出黎,啲冰又溶得勁快。冰內有一塊蛋糕,本來是要加$10才有的,但現在做緊promotion,只要upload食物相去 instagram 或 Facebook, 再tag norayo 就可以免貴食到啦!

韓式年糕

韓式撈麵

綠茶冰

2015-06-07
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)
韓式年糕
韓式撈麵