2019-02-03 400 views
放假加上天氣好,一於帶埋隻狗去西貢走一轉先,行到累又肚餓,正站在 Let"s jam 門口,好有歐洲 feel,就走入去了。叫了果醬雞翼配它賣点自制 jam,雞翼配上酸酸甜甜嘅熱情果醬,幾開胃,算係唔錯。不过只有3小隻,$30我覺得有点貴。主菜是班尼迪溫泉蛋、巴馬火腿配芒果荷蘭汁,有流心蛋效果,但重点斑尼迪醬就麻麻啦,不过不失啦,自己就有少少失望。叫多个pastry,黑松露雜菌酥,酥皮鬆化,脆口,加入滿滿的雜菌,带入小許濃郁的黑松露,不錯。環境簡潔,枱與枱之間,空間不多,雖然歡迎小狗內進,但小狗想瞓低都冇位🐶 下次我會試其他餐廳,可以考慮買它的 jam。

果醬雞翼

egg Benedict

$40 (Lunch)
果醬雞翼