2018-08-06 5618 views
我真係Green Common super fan每間分店都試哂啦,本身對上環哩間分店其望好高,因為見好多款式其他分店都無既,好想試哂佢地不過原來其他分店有既野,哩度又未必有架喎,就好似植物照燒蛋飯哩度就無得食咯,我幾乎每次都會嗌哩嗰飯適逢今日又好鬼熱,唯有嗌下啲消暑既野食下先啦,所以嗌左兩碟冰涼既沙律試下先,首先嗌左嗰牛油果超人蛋青瓜麵同埋Just 植物蛋薯仔沙律同埋紅菜頭好心雜菜湯點知嗰牛油果🥑竟然食到怪味我同朋友愈食愈覺得好奇怪,於是叫左侍應過黎試下,點知原來廚房話嗰牛油果🥑太熟喎,可以換嗰碟俾我地,最後我地嗌多碟南瓜蓉意粉,食得出只係南瓜整成蓉再撈埋啲意粉,不過好搞笑既係有三條介蘭伴碟,如果轉左紅蘿蔔🥕可能會夾啲🤟🏻🤟🏻至於嗰just植物蛋沙律都係一般,可能啲植物蛋係凍既,原全同炒蛋係兩回事都係熱既植物蛋好食啲,至於碗湯係最好飲既,好多雜菜同埋豆,飲落好健康
我真係Green Common super fan
點知嗰牛油果🥑竟然食到怪味