2018-06-18 153 views
星期六同媽媽黎食brunch,之前都有留意呢間黎評價唔錯,但都未有機會試過,今次試完覺得好一般。set 有沙律或湯選擇,我選了湯,呢個應該係有椰子既湯,酸酸地,都幾特別,但唔係特別好飲,一般。媽媽叫左呢個benedict spinach ciabatta, 佢話幾好食,咁我睇落賣相都ok的而我就叫左all day breakfast, 其實all day breakfast, 我唔會期望係有幾好食,因為最重要係有齊應有既野就得,咁佢都無令我失望既。條腸係幾好食,煙肉煎過龍,太硬,媽媽話佢d 煙肉好食好多,煎得岩岩好,有肉汁,而我果d 太燶。但我個人又覺得,都可以接受。荔枝紅茶,真係有兩粒荔枝,雖然係罐頭荔枝,但都算有誠意咁點解我會話失望,就係服務。。。我點餐時,問侍應,請問薯條可唔可以轉配第二樣野,佢話即係咩,我話例如薯蓉或薯角,佢聽到係好無禮貌既態度答我無。。。搞到我覺得我自己好似問左個好無理既問題但其實好多西餐廳,唔配薯條都可以配其他野,倒如薯蓉。。。呢位姐姐令我怕左佢再黎serve 我。。。我體諒佢,可能係有病,因為佢帶口罩,但咁既服務態度真係令我同媽媽都覺得唔係幾愉快

荔枝紅茶,真係有兩粒荔枝,雖然係罐頭荔枝,但都算有誠意