上個禮拜去開西營盤揾食,見到有間小店主打自家製手作麵包,感覺幾吸引又唔算太貴,因為舖頭堂食位置唔多,晚餐時間等咗一陣先有位。{牛油果蓉吞拿魚沙律 $37}自家製麵包扎實綿密又香,配上濕潤牛油果果蓉吞拿魚沙律好滋味!{熱溶芝士肉醬珍寶熱狗 $42}呢款麵包就比較鬆軟,芝士味唔算太濃,肉醬加埋珍寶腸超惹味,如果可以更熱更多芝士就好啦!另外加$10可升級做套餐,粗薯條即叫即炸,外脆內綿,日式薯餅除咗香口,內餡仲有蔬菜料,非常可口!{手打黑糖珍珠奶茶 $22}黑糖珍珠好高質,味道香濃,口感煙韌,奶茶茶味幾濃!{宇治抹茶拿鐵 $19}奶味較抹茶味濃,比較淡。Ü

{宇治抹茶拿鐵 $19}奶味較抹茶味濃,比較淡。

Ü