2017-10-03 718 views
因為之前喺度食過一次dinner, 就膽粗粗問佢哋可唔可以包場,於是就成了女女嘅包場生日party!Cafe由兩夫婦經營,家庭feel, 食物本身都係即叫即造!Party當晚除咗可以order menu上嘅食物之外,老闆仲預先問我哋有咩其他想食,可以為我哋安排!於是,我哋就order咗兩磅什果沙律,三客安格斯牛扒,同一客十一條骨嘅ribs!什果沙律好新鮮,ribs係焗嘅,非常入味而且好焾!牛扒只係簡單咁用鹽醃,跟著煎到大約5成熟,已經非常好味!我哋亦都有order menu上面嘅食物,當然唔少得佢哋嘅招牌小食,芝士磨菇釀鷄翼同一口紫薯西多士啦!除咗食物正之外,老板同老板娘都非常好人,知道我哋攪生日會,都比我哋自己佈置,令到cafe更有氣氛!如果大家有興趣攪party 或者gathering, 都可以考慮吓呢度,果晚我哋嘅party大人同小朋友都食得、玩得好開心!

2017-09-22
Celebration