2025-01-14
相信唔少人食火鍋放題嘅次數五隻手指都數唔哂間間都差唔多有幾間叻啲嘅可能會搞多啲 gimmick 嘢吸引人呢度冇玩啲咩包裝嘢反而係每個細節做到足首先客服夠速度夠準確夠誠懇夠貼心已經贏左好多鋪一大段率先 wow 到我係個凍飲櫃選擇多到 😯令我再 😯 啲係有個暖櫃,貼心到🥹仲有陳年普洱同鐵觀音茶包可以自己沖醬料各落都有細心位有建議大家養生火鍋嘅點醬黃金比例仲有自家製甜豉油同手工辣醬任食 menu 款式唔多但夠心思好多手工嘢,仲要係好食嘅!極推 items: Prime Grade 牛肩胛肉,手工香菇雞軟骨餃,萵苣,手工黑松露墨魚丸,墨魚仔同台灣手工拉麵枱邊嘅車仔掛咗兩壺湯底 (絕不是清水),啲 staff 會定期泥成壺換,好貼心近排去過另一間日式 shabushabu 放題,環境濕漉漉,地下又勁油呢間清潔得多嚕甜品環節,每人限叫一款,Häagen-Dazs, Movenpick and Dryers (D-collection)American Pistachio & Shizhuoka Hojicha呢下又比呢度嘅誠意打動每一 part 都唔係 hea 顧客整體性比價高,好值得比!亦都好鍾
間間都差唔多
有幾間叻啲嘅可能會搞多啲 gimmick 嘢吸引人
呢度冇玩啲咩包裝嘢
反而係每個細節做到足
首先客服夠速度夠準確夠誠懇夠貼心
已經贏左好多鋪一大段
率先 wow 到我係個凍飲櫃
選擇多到 😯
令我再 😯 啲係有個暖櫃,貼心到🥹
仲有陳年普洱同鐵觀音茶包可以自己沖
醬料各落都有細心位
有建議大家養生火鍋嘅點醬黃金比例
仲有自家製甜豉油同手工辣醬
任食 menu 款式唔多但夠心思
好多手工嘢,仲要係好食嘅!
呢間清潔得多嚕
呢下又比呢度嘅誠意打動
每一 part 都唔係 hea 顧客
整體性比價高,好值得比!
亦都好鍾意佢一個點係呢度崇尚 "惜食"
食淨嘅嘢每 100g 收費作慈善用途
打擊眼闊肚窄嘅人類
希望呢啲攞個心出泥開鋪嘅,可以長做長有!
鍋霸吃到飽台式養生火鍋
假日成人第二級 $198 + 海鮮 $40