2021-12-25
📍 酥妃皇后 (裕民坊YM²)呢間餅店最出名嘅係手工酥皮撻,估唔到佢細細間都有幾多人排隊,每個人都會買五六件,淨係講緊酥皮撻都有好多唔同款可以揀,聽聞佢哋嘅酥皮仲有368層😍除此之外佢哋嘅原味蛋撻同埋芝士撻,係每日新鮮打漿,買完一盤就會重新再焗,係限量發售㗎‼️而我就比佢個蘋果金寶撻吸引左🙈,酥皮食起上嚟非常香脆,層次十分豐富,撻中嘅蘋果腍中帶爽,味道清甜,不過可能我呢個係最後一個嘅關係已經有啲凍了😵💫我相信如果熱啲會更加好食評分時間❣️ (最多五顆星,如不推薦會打交叉)食物質素⭐️⭐️環境服務質素⭐️⭐️⭐️價錢💸:埋單$19餐廳資料📋: 酥妃皇后 (裕民坊YM²)🕌地址: 觀塘協和街33號裕民坊YM²地下G1號舖電話☎️:想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
評分時間❣️ (最多五顆星,如不推薦會打交叉)
食物質素⭐️⭐️
服務質素⭐️⭐️⭐️
價錢💸:埋單$19
餐廳資料📋: 酥妃皇后 (裕民坊YM²)
🕌地址: 觀塘協和街33號裕民坊YM²地下G1號舖
電話☎️: