2022-07-09 46 views
正呀‼️我又發掘左一間🐼會員有75折堂食優惠既餐廳😆😋🙌🏻除左套餐之外,其他都有得折😍生蠔🦪都有呀,正👍🏻T town天鳥其實係千葉鳥既分店,但舖面大間好多,味道差唔多,人流又少啲唔洗等位👍🏻我地一行8個人啱啱好一張長枱,有成2個侍應serve我地🙈🙏🏻辛苦晒~服務態度好主動又有禮貌👌🏻👌🏻野食我地叫到成枱都係🤣主食:壽喜燒牛肉寬粉、豬軟骨拉麵🍜牛肉烏冬、炒雜菜(全部都新鮮熱辣♨️味道都剛好,不會偏咸👍🏻)日式:軟殼蟹三文魚卷、火炙壽司、蟹籽沙律、生蠔🦪超肥美又大大隻,冇雪味,仲買4送2,抵呀‼️💯小食:雞泡魚乾😋最鍾意❤️燒菠蘿👍🏻份量多味道好🙌🏻食左好多野,都冇邊樣唔好食,質素幾好👌🏻仲有75折,埋單一千都唔洗😆😆仲送2張$20現金券😄下次再嚟食過!
野食我地叫到成枱都係🤣
小食:雞泡魚乾😋最鍾意❤️燒菠蘿👍🏻份量多味道好🙌🏻
2022-07-09
$120 (Dinner)
  • 燒菠蘿
  • 雞泡魚乾