2018-08-11 7106 views
之前去過南海一號食飯知道出面有個露天嘅bar,今次星期五早放工,諗住嚟呢度試吓。點知原來哩到4:30pm係無happy hour,而且啤酒折扣得星期一至四先有,有d失望,早黎都係要正價飲野。未嗌嘢食之前已經上咗啲辣味花生(計錢的,$25)。我地二人點左一杯Mango mama同Passion fashion。Mango Mama 有d重薑味,幾特別,我朋友比較鍾意呢杯。相反我就比較鍾意Passion Fashion,果味重啲。不過兩杯嘅酒嘅份量都唔太多冇乜酒味。個景方面,其實有啲失望。成個bar感覺舊舊地,啲玻璃都有啲蒙,望落唔太靚。不過係rooftop,個景ok,都幾chill,但整體同想像有d出入。除非有happy hour,否則都唔會再特別想來