2012-04-01 26 views
話說係一個無心理準備既時候經過呢間野…咁岩男人又肚餓~就企係門口望下個餐牌啦~點知個老細﹙應該係啦~﹚就好殷勤咁係咁介紹佢d lunch~咁又未食過咪試下囉~價錢有平有貴~$40+ - $90+都有~咁我見唔餓就無自己叫一個餐~男人叫左個蒜汁雞排飯~咁我淨係飲個餐湯+沙律+cake都夠飽了~餐具放法好一般…先泥個沙律…唔太得…個sauce好酸好水…成碟野好冰凍…之後係湯~我叫左白湯~忌廉海鮮湯~唔錯~都幾creamy~之後到主菜~雞排唔錯!夠味~ 口感都幾好!泥埋個Cheese cake~ 其實有Tiramisu、blueberry同new york cheese cake揀的~我要左New York~不過好可惜…太甜…芝士味唔夠…有d失望…更加美中不足既係…佢無比多隻叉我食cake…不過值得一提既係個裝修~好有心思!燈光唔錯~我見佢上面仲有排射燈~我諗夜晚會開的~男人話下次試下個dinner wo~有機會再寫dinner既食評啦~~^^
話說係一個無心理準備既時候經過呢間野…
咁岩男人又肚餓~
就企係門口望下個餐牌啦~
咁又未食過咪試下囉~

價錢有平有貴~$40+ - $90+都有~
咁我見唔餓就無自己叫一個餐~
男人叫左個蒜汁雞排飯~
咁我淨係飲個餐湯+沙律+cake都夠飽了~

餐具放法好一般…
先泥個沙律…
唔太得…
個sauce好酸好水…
成碟野好冰凍…
+$10沙律
之後係湯~我叫左白湯~
忌廉海鮮湯~唔錯~都幾creamy~
餐湯
之後到主菜~
雞排唔錯!夠味~ 口感都幾好!
蒜汁雞排飯
我要左New York~
不過好可惜…
太甜…芝士味唔夠…
有d失望…更加美中不足既係…
佢無比多隻叉我食cake…
+$15既New York Cheese Cake
不過值得一提既係個裝修~
好有心思!燈光唔錯~
我見佢上面仲有排射燈~
我諗夜晚會開的~
男人話下次試下個dinner wo~
有機會再寫dinner既食評啦~~^^
Other Info. : 呢間餐廳唔係唔好… 不過舖仔細細…waiter好多… 睇佢d扒既價錢又唔係話好貴…都係一般中價位… 點解可以有咁多員工呢? 仲有…老細同員工既態度太大分別了~ 老細好友善~起碼對住d客係笑笑口的… d員工就…一般般lo~ 不過我都覺得可以試下既~ 其他野食既賣相都唔錯架~~
2012-04-01
$100 (Lunch)
餐湯
+$15既New York Cheese Cake