2019-05-03 761 views
今次係同男朋友逛下逛下見到呢間,男朋友之前試過一次話印象中可以,咁我地又肚餓,所以就入去撐枱腳啦~坐低左之後我地一人叫左一個主菜,份量夠一個女仔食,男仔可能唔夠飽,所以我地都叫左兩個小食,芝士焗西蘭花、黑松露醫配薯條。其實咁樣都食到飽飽地,但我都仲想食多個甜品,所以最後都有叫,仲要叫左個聽落都飽飽地既鐵板焦糖香蕉布朗尼呢個甜品一上枱就要即刻動手,否則鐵板熱力一定好快既溶雪糕又變焦brownie.係好緊張之際,擺左一啖落口,發現真係冇叫錯!!!幾飽都不食,因為入口甜而不膩,雪糕同香蕉同brownie融合左之後個感覺好full同好rich,最後我地兩個仲爭住食lol 所以全晚最推介係呢個甜品!

鐵板焦糖雪糕布朗尼
鐵板焦糖雪糕布朗尼