2018-09-17 279 views
一直覺得旺角好似無乜高質日本野食,呢間朋友食完之後大讚,所以佢就介紹左比我,咁我都抱住期待既心情去食!餐廳環境好有日本style 好似漁船咁!首先我地叫左份明太子燒雞翼,雞翼釀左滿滿既明太子,燒到外皮金黃香脆,咬落口 明太子充斥在口中,非常惹味!三文魚壽司, 感受到一股肥美既魚香, 甜蝦壽司好新鮮, 人手做的壽司,口感特別鬆軟,跟機器打造的分別很大,飯不易散我仲叫左一份燒牛舌,一份有兩串,牛舌厚薄適中,所以好有咬口,又有點q彈既口感,加點黑椒已經好夠味 正!牛油果軟殼蟹卷,牛油果既軟滑包住香脆軟殼蟹,好夾,上面放左超多既魚籽,增加左卷既口感,飯粒唔會過多,正!

餐廳環境好有日本style 好似漁船咁!