2010-11-28
電視剛介紹完便來一試, 已有心理準備要勁等, 星期六中午等了40mins, 我們三人被安排坐門口d 褶抬, 褶櫈位, 而對面大廈做维修工程不停鑽牆, 太嘈好難傾計又坐得唔舒服, 本人非常不願但無奈接受, 並點了以下食物 : 碎蛋三文治 ------ d 漿汁甜中帶少少酸, 好味......但我在別的怏餐店也嘗過這味道的碎蛋煙肉多士跟coffee, 只賣$22. 這店貴3倍!! 吉列豬排三文治 ------ 塊排有肉汁炸得又鬆脆, d 味同塊丹麥包好夾, 值得一試. 漢堡扒三文治 ------ d 牛肉味不夠香濃又鬆散, 冇乜配料, 同塊包d 味唔多夾. 玉桂蘋果雪糕多 ------ 難度不高, 容易過關. coffee ------- 唔夠熱味道都唔想提. 丹麥包的確香甜鬆軟, 但又是否值這個價錢則見人見智, 環境太迫人太多, 成+個八個人望住我們等位, 最後啖包我仲要含住走, 感覺似去街邊地盤食午餐, 不過俾餐廳價錢!!!
玉桂蘋果雪糕多 ------ 難度不高, 容易過關.
coffee ------- 唔夠熱味道都唔想提.