2020-07-08 80 views
將中國情懷融入西方特色, 無論裝修擺設都非常有gimmick, 難怪咁多客人幫襯! 叉燒配黃金脆饅頭with蒜味汁, 黃金香脆嘅碼頭上面有叉燒做 topping, 叉燒非常肥美!肥瘦適中,入口嫩滑!叉燒配上下層嘅饅頭非常有層次!非常滋味!一啖一口!非常滿足。蔥油涼拌黃鱔牛油果萵筍沙律, 萵筍沙律非常清甜爽口! 黃鱔牛油果漬 好清新! 黃鱔啖啖肉!香煎虎蝦球配與衣甘藍風味腸粉, 非常香濃嘅醬汁,帶點辣勁! 蝦肉非常爽口配上醬汁非常入味濃郁! 再加上fusion嘅感覺有腸粉做底層! 腸粉煙煙靭靭!配搭得好有層次!非常欣賞。很多款之中手山 local tqps之中,簡了 是L旦taps beers, hoppy/bitter/malty/abv 6.7%! 味道帶點 柑桔果香,幾清香唔複雜!又易入口!