2024-09-02 759 views
食過幾次晚飯,因為性價比高!今次見到新推出的原條活魚刺身,價錢唔算貴. 所以即刻叫左條伊助木同我最愛嘅秋刀魚,師傅好細心唔同部位仲分左刀工同調味,一條魚試到唔同層次,有heart!最正係個象拔蚌刺身,size 夠2個人食,都係4百幾蚊,師傅係你面前開同切,問下我口味再做左3個切法俾我試,值得一讚!北海道燒蠔(可以揀刺身食)都係$78隻。點解要食台山燒蠔呢?😝😋跟住仲食左…紫蘇燒秋刀魚 - 味道好夾,魚油香用紫蘇葉中和一下油膩麻辣東風螺- 從來未食過咁入味嘅螺,如果大隻多少少更正厚切深海池魚壽司-一個字‘鮮’!海膽天婦羅-好耐以前係日本食過,呢個都做得好唔錯!鬆脆外皮,海膽好香濃好鮮,食得出唔係平價海膽個味,雖然少少貴但十足份量!聽師傅講週末做緊全日happy hour, 酒水都幾抵
食過幾次晚飯,因為性價比高!

跟住仲食左…

紫蘇燒秋刀魚 - 味道好夾,魚油香用紫蘇葉中和一下油膩

麻辣東風螺- 從來未食過咁入味嘅螺,如果大隻多少少更正

厚切深海池魚壽司-一個字‘鮮’!

聽師傅講週末做緊全日happy hour, 酒水都幾抵
伊助木活魚刺身
紫蘇秋刀魚燒
海膽天婦羅
深海池魚壽司
2024-09-01
$1000 (Dinner)
伊助木活魚刺身
池魚刺身