2022-07-23
👯一坐低店員親切地奉上花旗參青檸香茶🍵🍋清香潤喉🥰餐牌內的這個重量級招牌菜我哋👯點都要食試下😋前菜:薯仔沙律🥔薯仔粟米青瓜伴沙律醬, 面上鋪上明太子, 入口軟綿, 非常開胃😋✨岩手縣海膽爽口墨魚汁嘅皮包住軟滑海膽, 用兩塊脆餅夾住食, 口感獨特👍🌈18層海膽杯超級多料,包羅萬有嘅海膽杯...見到都已經開心🤩杯邊上一塊燒白飯魚脆片, 香脆可口😍每層都有獨特嘅鮮味.....爆汁嘅三文魚子, 沖繩海葡萄, 脆口的明太子, 好有咬口感嘅凍鮑魚, 魷魚,墨魚.....將杯內嘅所有餡料混和一齊吃,口感非常豐富😋👍海膽芝士醬龍蝦膏熱炒原條龍蝦🦞龍蝦肉質飽滿彈牙分兩邊煮成兩款獨特口味😋一邊是濃香芝士醬另一邊是龍蝦膏海膽牛油醬味蕾爆燈,滋味無窮😍時令海鮮:蟶子肉質鮮嫩爽口彈牙🦪柚子蠔蠔身肥美配柚子醬汁唔膩口, 口感清新🥰✨招牌菜式✨火焰海膽甲羅燒蟹蓋內有三文魚子,蟹肉,蟹膏,面上鋪着滿滿的海膽及黑魚子嘅Topping鮮嫩蟹肉+濃郁嘅蟹膏+鮮甜海膽夾雜着少許洋蔥粒, 口感唔會太過黏膩, 口感層次豐富😋法式煎鵝肝配時令水果紅酒燴梨, 藍莓味爆珠, 淮山煎餅, 鵝肝肥美, 入口即溶💕看似簡單嘅炒飯🥚蘭王雞蛋
🍋清香潤喉🥰
餐牌內的這個重量級招牌菜
我哋👯點都要食試下😋
前菜:薯仔沙律🥔
✨岩手縣海膽
🌈18層海膽杯
超級多料,包羅萬有嘅海膽杯...
見到都已經開心🤩
杯邊上一塊燒白飯魚脆片, 香脆可口😍
每層都有獨特嘅鮮味.....
👍海膽芝士醬龍蝦膏熱炒原條龍蝦
🦞龍蝦肉質飽滿彈牙
分兩邊煮成兩款獨特口味😋
一邊是濃香芝士醬
另一邊是龍蝦膏海膽牛油醬
味蕾爆燈,滋味無窮😍
時令海鮮:蟶子
肉質鮮嫩爽口彈牙
🦪柚子蠔
蠔身肥美配柚子醬汁
唔膩口, 口感清新🥰
✨招牌菜式✨
火焰海膽甲羅燒
法式煎鵝肝配時令水果
看似簡單嘅炒飯
🥚蘭王雞蛋(冇激素)👍🏻
非常有蛋香, 令成個炒飯味覺升華🤩
🥣特色紙包花膠羊肚菌蜆湯
膠袋內盛載著冇味精嘅湯,
海蛤海帶花菇冬瓜, 湯味鮮甜順喉😋
(岩手縣)威士忌A5和牛厚燒
🐂橫隔膜部位
肉質軟淋唔韌口, 少許酒味更帶出肉香😋