2021-04-25 213 views
估唔倒無人介紹過哩間餐廳, 所以無影到門面同環境相, 好彩都影左個餐牌交差雖然賣既野同一般茶餐廳一樣, 但好特別既地方係, 佢係同隔離舖頭聯營左只要幫襯哩間店, 就可以坐佢提供既枱, 享用隔離出名既麵食不過唔只隔離出名, 店員介紹奶油豬係必食推介, 既然只少要叫杯野飲, 店員都話加多幾蚊就可以食埋, 咁就試試佢啦果然奶油豬真係外脆內軟, 牛油同煉奶既比例, 唔會太甜, 同一般既奶油豬, 多左一份鬆軟感, 真係perfect match但不得不提既係杯凍奶茶, 茶底夠味之餘, 唔會感覺到奶味, 正常既甜度都飲倒佢既甜味, 完全唔會分成3個味道各自傳遞, 三為一體既味道, 真係唔係每一間餐記做得到

只要幫襯哩間店, 就可以坐佢提供既枱, 享用隔離出名既麵食
奶油豬

2021-04-24
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
奶油豬