2018-07-05
黎呢間餐廳完全係因為我個朋友呢度有個甜品幾好味 所以就約左係呢度食飯啦 其實呢間餐廳係有live brand既但係我地今日早左到所以未有得聽現場唱既歌 〰️ 溫泉蛋卡邦尼意粉〰️$108我個fd一打開個餐牌已經係估到我一定會叫呢個意粉架啦 哈哈 佢真係估中左😬 但係呢碟卡邦尼意粉我實在係一個人食唔到囉 因為佢份量好多 我share左一半比個fd之後都仲有好大碟 佢既汁唔會太杰又唔會太稀 〰️德國爆趣鹹豬手配蜜糖芥末醬〰️$238食完個carbonara之後再食呢隻大大隻既豬手 我覺得一定要點呢個蜜糖芥末醬 就咁食其實個味都唔會話太咸 但係點埋呢個醬之後就多左個甜甜地既芥末好似冇咁膩 肉質剛剛好唔會太乾 而且聽人講食豬手可以補充骨膠原 女仔要食多d〰️鐵板冰火雪糕朱古力軟餅〰️$88因為我個fd最想食呢個 所以本來一開始我地第一樣叫既就係呢個甜品 但係個侍應提返我哋其實呢個甜品應該係食晒野先叫 因為係即叫即整 侍應會係你面前倒d朱古力醬落去個鐵板度 而個鐵板上有朱古力屋企同埋雪糕 d朱古力醫倒落去個鐵板上面咋咋聲咁 熱熱既朱古力醬再加埋凍冰冰既雪糕 你一啖我一啖我地好快就食晒lu 食完飯後再食埋甜
〰️ 溫泉蛋卡邦尼意粉〰️$108
〰️德國爆趣鹹豬手配蜜糖芥末醬〰️$238
食完個carbonara之後再食呢隻大大隻既豬手
〰️鐵板冰火雪糕朱古力軟餅〰️$88
侍應會係你面前倒d朱古力醬落去個鐵板度 而個鐵板上有朱古力屋企同埋雪糕 d朱古力醫倒落去個鐵板上面咋咋聲咁 熱熱既朱古力醬再加埋凍冰冰既雪糕 你一啖我一啖我地好快就食晒lu 食完飯後再食埋甜品真係爽呀