今日返晏,梗係食返個靚早餐先返工最近經過見到有呢間主打簡約裝修既輕食咖啡小店,仲要聽朋友推介呢度既咖啡唔錯,已經密謀搵日要過黎一試由於天氣真係太熱,我同朋友就揀左佢地推介既夏日凍飲🥤~PURPLE LEMONADE 一見到粉紅同紫色既漸層就已經,呢杯野其實係薰衣草味lemonade~飲落去酸酸甜甜,甜度適中,係熱辣辣既夏天飲,真係一個字爽到震!COCONUT BREW由於呢杯coconut brew既配搭真係太特別,所以我就叫左呢個試下!上層係自家製cold brew帶有獨有既酸味,下層係椰青水既清甜,兩樣味道出奇地夾,有驚喜,值得一試除左飲品之外,原來小店亦都有少量輕食供應~所以就叫左一份Toast同MuffinTraditional Toast (Ham+Cheese)火腿同芝士呢個係無得輸既組合,芝士既咸香同微微烘過既toast包早餐好選擇~藍莓芝士流心鬆餅呢個又好驚喜,鬆餅係屬於好鬆軟個款,好似蛋糕咁,中間filled with 一大舊blueberry cheesecake,甜甜地但絕對唔會覺得漏,有少少流心既狀態~好好味食完呢個咁滿足既早餐真係好開心,就算要返工都即刻元氣滿
今日返晏,梗係食返個靚早餐先返工

由於天氣真係太熱,我同朋友就揀左佢地推介既夏日凍飲🥤~

PURPLE LEMONADE
一見到粉紅同紫色既漸層就已經

COCONUT BREW

早餐好選擇~
藍莓芝士流心鬆餅

食完呢個咁滿足既早餐真係好開心,就算要返工都即刻元氣滿滿~
一定會再來的!