上個星期好開心可以同一大班朋友仔食好西!今次黎到哩間位於尖東近紅磡交界位置既💛小店@courageeighteen 哩間舖頭第一次黎既時候,我係一個人黎,而今次就係五個人.感覺開心好多,不過我都enjoy自己一個人黎既寧靜————————————————今次每個人都分別叫左一個主食🥣+一杯飲品🥤安格斯牛柳粒🐮沙律🥗意式青醬青瓜松子仁扁意粉🍝煙三文魚🐟水波蛋🥚貝果配牛油果🥑炒蛋啡菇🍄All Day Full Breakfast 🍳 🥣——————————————Lemon 🍋 fruit cocktail🍸Green tea🍵LatteChocolate🥛🍫Coffee TonicDirty☕️———————————————因為今次實在一次過食左好多野啦!所以我只會講幾樣有特別同埋自己比較🆚鍾意既💛主食方面,要讚一讚份量非常足,bagel🥯入面既炒蛋炒得👍,整個炒蛋上面都鋪滿左牛油果🥑扁意粉方面整炒得剛好,不會太硬或太軟,配料上亦見心思,加入左松子仁,青瓜,黃💛椒,紫洋蔥🧅...成個感覺非常清新又健康😄———————————————-飲品方面,Green tea 🍵 Latte/Choco

@courageeighteen

Coffee Tonic

Dirty☕️

———————————————

———————————————-

飲品方面,Green tea 🍵 Latte/Chocolate 🍫🥛都非常大杯,味道亦唔會太甜,非常抵飲!仲好特別咁用左好似量杯咁有刻度📏既杯Tim...

Coffee Tonic同出面有少少唔同,除左本身已經調好左既飲品☕️之外,店舖仲會貼心地俾埋枝tonic水🥃同埋額外既expresso

最後仲有一款非常特別既飲品,Lemon 🍋 fruit cocktail🍸飲落真係好似有少少酒味咁!!!??但其實本身係一種花茶黎既,顏色仲要紅紅的,望落都幾似真既cocktail 咁!非常岩要養身既女士們飲啦🤪