今日第一次同朋友嚟,坐得好舒服,可能今日落大雨,少人,唔經唔覺我哋坐左四個鐘頭。店員好nice,無論接電話嗰位,落單嗰位,傳菜,幫手收碟,到最後埋單,都好有禮貌。朋友食咗個爆汁芝士小龍蝦肉大牛角配番薯條,賣相唔錯,好食夾大件👍🏻 我個忌廉芝士牛油果三文魚配酸種麵包多士,個三文魚口感同味道都好好,而且唔細塊,配埋個醬汁好好食👍🏻 Nutty latte拉花同飲落都OK。 個Tiramisu有驚喜,又係大大件,口感味道都好,唔會太甜,一啲都唔膩,食完個牛油果三文魚配酸種麵包多士,本來已經飽,但係因為個Tiramusu真係好食,唔覺唔覺又食晒👍🏻 值得支持!下次會再嚟😊
2023-06-17
  • Tiramisu