2022-08-01 228 views
我同班朋友有個美食GP,大家會成日SHARE星期六日食左咩好野,當然伏既要特別留意唔好去🙊最近有兩個朋友不約而同都去Top Blade Steak Lab,不過一個就去左何文田分店,另一個就去左銅鑼灣,評價都話幾好,我當然即時save低佢,去沙田分店睇下係咪質素都係咁好先👍🏻有朋友推介美國390日穀飼prime 級平鐵牛扒同藜麥平鐵牛扒沙律,我兩樣叫左✌🏻配菜薯蓉好幼滑超軟綿,牛扒面面都煎到好香,牛味好濃,簡單調味但味道真係幾出眾,沙律用大熱Superfood 藜麥同埋可持續方式生產的吞拿魚😽非常健康,仲有蕃薯、沙律菜同平鐵牛扒,真係好抵食,唔怪之得佢地去完評價咁高,原來係真~😻