2022-09-04 108 views
陪朋友想食越南菜,又醒唔起元朗仲有邊度有得食,只記得有呢間,之前佢喺元朗廣場都食過,味道都可以,搬咗嚟呢個位置就未幫襯過,所以就過來一試,不是太肚餓,所以叫多啲小食,1. 香茅串燒(雞串和豬串) : 味道較濃,肉較少,都可以2. 胡椒肉卷(半份-4件) : 唔太覺有胡椒味,皮薄較煙靭,內有辣椒,比較辣,一搬3. 扎肉蝦片 (半份-4件) : 這個加咗醬汁,咬落去有花生味,少少酸酸味,脆口,口感和味道不錯👍🏻4. 生牛肉金邊粉 : 味道中規中矩,食時要睇清楚,有冇異樣😖5. 珍多冰 : 一搬6. 玫瑰檸檬茶 : 感覺略甜,不過溶冰後,還可以😅服務態度,都可以,因為食金邊粉時,發覺有啲問題,即時向服務員查問,佢即時話重新煮過一碗俾我哋,我哋說不用,他便話這碗免費,更道歉,我們到柜檯付款時,其他職員都向我們道歉,甚至到了門外,見到個職員,佢都仍然對我們道歉。至於會否再幫襯,這個可能要過一陣子先啦。

1. 香茅串燒(雞串和豬串) : 味道較濃,肉較少,都可以
5. 珍多冰 : 一搬
6. 玫瑰檸檬茶 : 感覺略甜,不過溶冰後,還可以😅

生牛肉金邊粉
扎肉蝦片(半份)
香茅串燒  (雞串,豬串)
胡椒肉卷(半份)
珍多冰,玫瑰檸檬茶
扎肉蝦片(半份)