2021-09-27
🦪生蠔🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🦪Namibia🔘先甜後腥🦪White pearl🔘勁腥,接受唔到😂🦪Rollex 🔘眾多之中最清甜同埋唔腥,初試可試依款🦪Spain Arousa 🔘都腥腥地Ps 😂本人唔是生蠔🦪愛好者,口味個人唔同~🧄焗原隻蒜頭法國包🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀將成個蒜頭🧄去焗腍再比客人搽面食,啲蒜頭超級腍,包被切成長條形,外面好脆不過就無咩蒜蓉味~🍴德國什肉腸配薯條🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 頭大大我以為成條腸上碟,原來切好一片片,用黑椒汁炒😂勁似頹頹既腸仔意粉,有啲失望,而薯條🍟好熱好脆但份量好少~🐮焗英式威靈頓牛柳🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 有啲難切,超級細舊😟外皮唔脆啲肉都腍既,唔抵食~🐷西班牙式鐵板烤乳豬🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀切乳豬既厚度岩岩好,外皮好脆亦唔算好肥,不過肉質有啲老,啲瓜就燶得濟,啲菠蘿🍍好難食😬🍕意式風乾肉腸薄餅🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀有火腿🍖、好多芝士🧀、有青椒🫑,係薄批黎既🍕味道一般~☀️整體而言,Pizza 🍕 同🦪蠔都等勁耐先上碟,要催先有,唔知店員係咪留單,服務其實都ok ,但食物質素有啲低,啲份量好少同埋最後埋單成2千幾,有啲唔值🥲
🦪生蠔
🦪Namibia
🔘先甜後腥
🦪White pearl
🔘勁腥,接受唔到😂
🦪Rollex
🔘眾多之中最清甜同埋唔腥,初試可試依款
🦪Spain Arousa
🔘都腥腥地
Ps 😂本人唔是生蠔🦪愛好者,口味個人唔同~
🧄焗原隻蒜頭法國包
🍴德國什肉腸配薯條
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🐮焗英式威靈頓牛柳
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
有啲難切,超級細舊😟外皮唔脆啲肉都腍既,唔抵食~
🐷西班牙式鐵板烤乳豬
🍕意式風乾肉腸薄餅
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
有火腿🍖、好多芝士🧀、有青椒🫑,係薄批黎既🍕味道一般~