聽朋友介紹,長洲開咗一間新既飲野地方,叫“茶山”, 個名好似 台灣啲文青店名,喺好奇之下我就專登星期日假期入朝聖一下。。。 🍧🍧🍧栗子牛角窩夫$68🍰🍰🍰我最鍾意食呢一個,市面上好少有栗子甜品配窩夫,窩夫 外脆內軟,大大塊,回味無窮。 栗子蓉非常之幼滑清甜, 啲邊仲有完整嘅粒粒嘅栗子,已經剝曬學方便食用。 而且碟邊亦都有香草作為伴碟, 增加食慾。 🍧🍧🍧特濃朱古力沙冰 $46🍰🍰🍰味道香濃嘅朱古力奶昔, 中間擠滿非常誘惑嘅鮮奶忌廉, 面頭再唧滿 朱古力醬,同埋少量嘅朱古力碎, 多重朱古力享受。正吖!!!味道滿意度:🎖🎖🎖🎖🎖舒適滿意度:🎖🎖🎖🎖🎖款式滿意度:🎖🎖🎖🎖🎖衛生滿意度:🎖🎖🎖🎖🎖招待滿意度:🎖🎖🎖🎖🎖
聽朋友介紹,長洲開咗一間新既飲野地方,叫
🍧🍧🍧栗子牛角窩夫$68🍰🍰🍰
🍧🍧🍧特濃朱古力沙冰 $46🍰🍰🍰