2019-04-15
我best 生日當然要帶距食好西啦😋呢間都係朋友介紹去食既 話性價比ok 我早兩個星期book 定既當日有人打電話俾我confirm booking 的。我地食6點haha,好早。但omakase 通常都要食成兩粒幾鐘以上,我地慢慢黎都唔會太夜返到屋企。前菜呢幅圖係我覺得整得幾靚既壽司同刺身,OpenRice 只可以up 12張圖好似,所以我整返個「全家福」先,但仲有其他壽司的,我冇影曬。其實我右耳朵不太靈光,有好大聲既耳嗚,所以聽距介紹個陣,好多時都聽到d,聽唔到d, anyways la,以下圖片係我當晚最喜歡的,魚子非常之甜,魚子海膽蟹肉飯真係絕配。順帶一提,每人仲有另一個紫菜包Toro ,我忘記影😭,果個係一塊toro咁上,果個我覺得幾好味。呢個手卷都ok, 咬落有d脆脆的甜甜的,唔知係咪炸左既魚。😋😋食完都係覺得性價比ok,感謝朋友介紹。
呢間都係朋友介紹去食既
話性價比ok
我早兩個星期book 定既
當日有人打電話俾我confirm booking 的。
前菜
食完都係覺得性價比ok,感謝朋友介紹。