2019-09-18
好朋友生日,甘岩又有張7折coupon,所以簡左呢黎食。貪呢度人流少,又坐得舒服,可以慢慢傾計聚下🥰豬仔骨,一上台已經超香,熱辣辣到岀煙,煮到好林好入味,有分半份同一份,好貼心,2個人都可以叫半份食👍👍因我地4個人就叫一份芝士薯條🍟,呢個配合一定吾會輸,一邊飲下酒一邊食,人生一大享受😚蝦通心粉,不過不失,不過都幾足料 ,有7.8隻大蝦,d蝦都好新鮮好爽口88蚊沙律吧,店員會俾隻碟你,你可以岀去拎,拎到幾多就幾多。細細個好鐘意食,拎到成座山甘高,不過而家可能老😂吾系好鐘意食凍野 ,都冇乜點食,早知叫過第2個小食🤔雞翼,我細細個鐘意食💋有2隻味,辣味同水牛,我地都吾鐘意食水牛雞翼果隻味,所以叫店員幫我地轉晒辣味,有小份9隻同大份18隻,一開始驚18隻太多,叫左8隻,最後後悔了。。。真系好好味🥰🥰🥰另外我地叫左飲品,好大杯,不過價錢都比較貴,百幾蚊,所以可以一杯2個人飲都得