2019-06-25 204 views
之前一大班人去朋友屋企玩,懶得煮又想食多啲食飽啲就當然去買外賣啦我地決定上網預訂比埋錢,然後再自取。整個過程都約一小時左右今次訂咗個派對盛B,包括有一份元氣A (有38件),一份卷物盛(有36件) ,一份刺身盛同埋一份蟹籽沙律 。首先,盒元氣A 有三文魚、赤海蝦、熟蝦、北寄貝 、辛辣香蔥吞拿魚、脆蒜長鰭吞拿魚、帆立貝、螺片、蟹肉蟹膏軍艦、飛魚籽軍艦同甜蝦蟹膏軍艦。每款大約有3-5件,大家爭下爭下黎食。我覺得最特別最正都係個蟹肉蟹膏軍艦同甜蝦蟹膏軍艦啲蟹膏份量以個軍艦大細比例計都ok,而且幾鮮甜跟住盒燒物盛就有元氣卷、蟹柳卷、青瓜卷、波士頓卷、芝士鰻魚卷、炸蝦卷。當然呢盒野我最愛係芝士鰻魚卷同炸蝦卷。至於蟹柳卷同青瓜卷就係⋯⋯⋯無人想去食嘅有細路仔就岩啦呢個派對盛都唔錯,但如果個刺身盛有多少少就更perfect 了

我地決定上網預訂比埋錢,然後再自取。整個過程都約一小時左右
首先,盒元氣A 有三文魚、赤海蝦、熟蝦、北寄貝
啲蟹膏份量以個軍艦大細比例計都ok,而且幾鮮甜

有細路仔就岩啦

刺身盛