2021-06-04 528 views
朋友難得山長水遠入咗嚟屯門,當然要約下食飯。今晚過了置樂呢間食晚餐。不過地方較擠迫,與隔離枱嘅客人較近。但地方細細,環境不太嘈雜,也很適合傾偈。我們叫咗:Joy Food Salad $138賣相超吸睛,整個沙律材料、顏色都很豐富。有士多啤梨、藍苺、牛油果片、沙律菜、杏仁片,再配上自家製嘅醬汁,整件事都好Fresh 好醒胃!Deep Fried Platter w Honey Sour Sauce $148整籃都係炸物,老實講係幾熱氣嘅。不過又真係好好食。因為都係即叫即炸食物。入面有餃子、炸雞、炸薯波、粗薯條。餃子皮薄鬆脆,炸薯波好好食,外層薄脆,裏面軟熟可口。炸雞外層脆粉也很薄,雞肉也很嫩滑!薯條係粗薯條,所以好有口感。Pan Seared Rib-Eye Steak $268肉眼扒都好大件,有兩塊。用刀砌下,肉質超嫩,好juicy好好食!另叫了杯青瓜特飲, 好清新!

Joy Food Salad $138
薯條係粗薯條,所以好有口感。
Pan Seared Rib-Eye Steak $268
另叫了杯青瓜特飲, 好清新!
2021-05-17
$350 (Dinner)