2017-11-10
今日系朋友生日 系家人介紹下去左依間餐廳食下 睇睇味道如何!當時座位已坐得七七八八 幸好我地早去到!環境方面有好多裝飾品 令人覺得好relax 方便大家傾下計 食下野甘。牛油果忌廉汁大蝦意粉:意粉混合左牛油果黎煮 令到成碟意粉吾會好漏 同時帶少少creamy 意粉軟硬度適中 吾會太硬同太林。加上有三隻大蝦做配菜 蝦隻爽口彈牙!個人吾中意食濃味又漏既意粉 所以特別中意依款意粉 健康又好食!千島海鮮比薩:初初未上台個時覺得個Pizza應該無乜特別,到到放入口 比我好驚喜!食落有濃濃既千島醬味 好香口 另外pizza餅皮好脆身 仲有吾少配菜 例如蝦同蟹棒!相信小朋友刀吾會抗拒,好岩一家大細食丫!焦糖朱古力:由於個人吾太喜歡咖啡 見隔離台order左杯野飲 自己又order左杯。依個飲品外表好精緻好靚 飲落好甜 有cream系度 個同樣吾覺得漏!超級推介比大家飲!