2011-09-28 7 views
已經是第四次來到這間cafe 了但今次才第一次和老公來老公入到去話覺得環境都幾舒服我們叫了兩客晚餐+一客小食豬肋骨 ~ 好大條呀. 差點吃不完. 肉好淋. 味道也挺不錯的芝士鵝肝雞扒軟殼蟹飯可能我唔like 鵝肝. 個汁味道我就一般. 但個軟殼蟹炸得好好味. 又夠脆. 又夠咸買相有少少差la. 但都ok ge我地另外加咗個芝士肉醬薯條. 我之前食過覺得好好味的. 今天的味道好似有點不同.但又唔係難食. 普普通通晚餐其實還包了餐湯. 飲品和一客小甜品. 甜品是朱古力奶凍. 因為個人不好奶類製品. 所以沒嘗試了他們的飲品有杯麥香紅茶都幾好味的. 清清地而由於今次有團購coupon 的關係. 兩個人埋單才160 完呢 ! 抵 !!! . 平時只係個豬仔骨都已經 $168 了
已經是第四次來到這間cafe 了

但今次才第一次和老公來

老公入到去話覺得環境都幾舒服

我們叫了兩客晚餐+一客小食

芝士鵝肝雞扒軟殼蟹飯

買相有少少差la. 但都ok ge
但又唔係難食. 普普通通
他們的飲品有杯麥香紅茶都幾好味的. 清清地

而由於今次有團購coupon 的關係.

兩個人埋單才160 完呢 ! 抵 !!! .
平時只係個豬仔骨都已經 $168 了
2011-09-26
$80 (Dinner)
  • 豬仔骨
  • 麥香紅茶