2021-02-24 434 views
大角咀愈開愈多好野食,今日我地發掘到一間超抵又好食既和風美食任食😻  全日都係$178,配有日式主食、各式前菜、關東煮、海鮮、串燒任食👏🏻~飲酒既朋友記住加$90就可以任飲清酒🍶,飲兩杯都抵番😼  店內有日式裝修,天花掛住各式各樣既燈籠,柱位既畫作都好精緻🖼  辛味蒟蒻🤍蒟蒻上菜熱辣辣、好Q彈~上面有蔥花、芝麻粒、蒜泥、辣椒 佐酒一流👍🏻 壽喜燒 自己打邊爐,蔬菜種類繁多,配大約8片牛肉,若湯底更濃味更佳😽  關東煮🍢 點既食物都會一鍋咁上,關東煮個汁好清甜,食物都熱辣辣咁上😻  柚子梅酒 柚子味濃,偏甜易入口,適合女士 大眾酒場自家製梅酒 比柚子梅酒更甜更強酒味 宗政純米吟釀 店員拎一整支黎倒入自選既杯款~吟釀開頭較淡、酒味後來散發,甘口、出熱帶水果味~  燒胡椒柚子雞肉串 都幾辣下😹但好好食😋  仲有好多既小食唔逐一介紹啦,等待大家黎試試😺 我認為呢間餐廳好岩一班朋友黎吹水飲酒食野,環境舒服,食物選擇多,任飲酒❤️四位入座仲送一支清酒

辛味蒟蒻🤍

壽喜燒

關東煮🍢
點既食物都會一鍋咁上,關東煮個汁好清甜,食物都熱辣辣咁上😻

柚子梅酒
柚子味濃,偏甜易入口,適合女士
大眾酒場自家製梅酒
比柚子梅酒更甜更強酒味

宗政純米吟釀

燒胡椒柚子雞肉串
都幾辣下😹但好好食😋

仲有好多既小食唔逐一介紹啦,等待大家黎試試😺
四位入座仲送一支清酒