2010-07-07
之前去過一次,覺得冷氣不夠,今次已大有改善。整體環境不錯,同朋友傾計一流的地方,見到有些客一面吃一面傾project,又有wi-fi十分方便。之前去過其他café傾project,覺得啲枱太矮彎腰打字太久都幾累,而這café座位高度最適合,下次傾project可以考慮這地方。食物味道很好,飲品都有特色,我哋叫了SET DINNER 餐牌 ($148or158/SET),內裡之湯、頭盤、主菜、甜品及餐飲,可以自由配搭,有一些項目須要加錢,係明碼實價,豐儉由人,都合理嘅。我朋友話個主菜西冷牛扒好OK,配菜也做得很美,很有誠意。我就要左個煙肉洋蔥貝殼粉,好好味 。甜品,我叫左好多人話好食心太軟,外面是海棉蛋糕,中心裡是熱騰騰的朱古力,真的是雙重的味覺享受!! 值得一讚的是服務態度,侍應有禮貌,又親切。先頭以為呢間餐廳客少,點知越食越多人,整體印象不錯,最有特色是這裡有戶外地區,傾傾下想食口煙都得,有機會會再試。